Technics EAH-AZ70W- review

Castile Technics EAH-AZ70W s-au relansat in anul 2014, doar ca atunci cand s-au lansat, compania Panasonic a fost afectata in ceea ce priveste loialitatea. Totusi, exista niste casti wireless cu functia de anulare a zgomotului mai noi care costa 200 de lire sterline, ci anume EAH-F70N, asa ca intervine intrebarea daca EAH-AZ70W sunt prea vechi sau nu. Ele costa 239 de lire sterline. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre aceste casti wireless, Technics EAH-AZ70W, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi descrie si sa vezi daca se merita sa le mai cumperi acum. 

Castile au un design elegant si au o constructie din plastic, dar are un efect metalic. Interfata castilor este tactila, iar designul carcasei este si el bine definit si este si el elegant. Castile vin la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri de silicon, doar ca nu exista o aripa care ajuta mai mult la fixarea castilor in urechi, ceea ce inseamna ca persoanele care doresc casti pentru alergare sau pentru antrenamente, nu vor alege aceste casti. Ele sunt rezistente la stropi si la transpiratie, au IPX4, iar daca ar fi avut acea aripa care sa le ajute sa nu iasa din urechi, ar fi fost niste casti ideale pentru sport. 

Technics s-a dezvoltat propria tehnologie de anulare a zgomotului, pe care l-a numit Dual Hybrid Noise- Cancelling. Castile au 3 microfoane, iar procesorul blocheaza zgomotul, astfel incat sa nu auzi vocile din jurul tau. Fiecare casca se poate conecta independent la telefon, compania spune ca este pentru a crea o conexiune mai stabila. Ajuta sa nu existe niciun fel de intarziere intre redarea sunetului in casca dreapta si in casca stanga.

Exista si o aplicatie prin intermediul careia se pot verifica durata de viata a bateriei, se pot ajusta nivelurile de anulare a zgomotului. 

Dupa ce ai gasit varful de silicon care se potriveste cu urechile tale, castile sunt foarte confortabile si devin mai stabile. Conectivitate este simpla, iar comenzile sunt usor de utilizat. 

Cand vine vorba despre calitatea sunetului, castile au un sunet foarte bun, doar ca uneori basul poate sa sune un pic prea tare. 

Cele mai bune functii ale castilor sunt urmatoarele: functia de anulare a zgomotului, conectivitatea aplicatiei, design elegant. 

Din pacate, carcasa nu are un design chiar atat de inspirat, pentru ca este mare si incomoda si este posibil sa nu incapa in buzunarul pantalonilor. Durata de viata a bateriei este de doar 6 ore, iar carcasa ofera 12 ore de redare. 

Acestea fiind spuse, Technics EAH-AZ70W sunt niste casti bune, anularea zgomotului este eficienta, doar ca sunetul nu este chiar atat de bun. Au un pret similar cu AirPods Pro, doar ca nu sunt la fel de confortabile si usor de utilizat ca acestea.