Cele mai bune jocuri sport pentru Android

Iata o lista cu cateva dintre cele mai bune jocuri sport pe care le poti instala pe dispozitivul tau Android.

Football Manager 2019

Pret: 80 de lei

Football Manager 2019 este unul dintre cele mai ambitioase jocuri de pe Android, tintind sa incorporeze in varianta sa mobila cat mai multe elemente din versiunea PC cu putinta. In ciuda faptului ca nu este o varianta dezvoltata suficient de complex in comparatie cu jocul  pe PC, Football Manager 2019 inca ofera acelasi management complet, permitandu-ti sa te implici in toate tipurile de ligi, echipe, tactici si strategii de marketing.

Jocul are o optiune automata special conceputa pentru persoanele care nu pot petrece echivalentul unui intreg sezon de fotbal; stilurile tactice setate dinainte iti ofera un pas spre succes in cursul unui sezon prin aceasta optiune. Fara indoiala, un joc impresionant pentru toti iubitorii sportului rege.

Touchgrind Skate 2

Pret: Gratuit

Touchgrind Skate 2 reuseste sa reproduca, intr-o oarecare masura, feelingul skateboarding-ului. Acest joc are un sistem de control extrem de receptiv si complex, permitandu-ti sa incerci tot felul de scheme si trucuri. Intr-adevar, nu este unul dintre cele mai scurte jocuri din aceasta lista, astfel incat pentru a incepe sa te joci la modul propriu-zis, trebuie mai intai sa treci printr-un tutorial lung, dupa care sa stapanesti si sa memorezi fiecare pas inainte de a te putea juca.

Touchgrind Skate 2 este unul dintre cele mai fluide si jocuri pe care le poti avea instalate pe telefonul mobil. Jocul este gratuit, insa alte optiuni ale jocului sunt disponibile doar prin IAP.

Table Tennis Touch

Pret: 14 lei

Table Tennis Touch aduce ping-pong-ul pe Android intr-o forma cat mai placuta, pentru toti utilizatorii. Ai posibilitatea sa participi la mini-jocuri pentru antrenament sau ai la dispozitie un mod de cariera, in care sa incerci sa castigi meciuri impotriva unor adversari NPC.

Din punct de vedere vizual, jocul incanta cu locatiile sale excelente. Iar cel mai important aspect este ca emite un feeling minunat, recreeand natura sportului, chiar daca in cele din urma ajungi pana la punctul in care multe meciuri se castiga doar daca dai lovituri super-rapide pe diagonala. Chiar si atunci cand obtii acel punct castigator, la finalul unui meci strans, jocul nu este mai putin revigorant.

Desert Golfing

Pret: 8 lei

Desert Golfing este o varianta minimalista a jocului de golf. Un joc incepe intr-un peisaj lateral, cu o minge si o gaura. Glisezi pentru a controla bila, iti setezi tinta si tragi pentru a nimeri gaura. Mai devreme sau mai tarziu, a nimeri gaura devine o noua provocare, lucru ce face intregul joc captivant din punct de vedere al utilizatorului.

Partea cea mai buna este ca, in principiu, acesta e intregul joc. Obtii un scor, desi atunci cand ai 50 de g─âuri, este greu sa stii daca punctajul este semnificativ. Insa jocul, unul suficient de simplu din toate punctele de vedere, face o treaba buna in a aduce golful la un nivel bizar de relaxare. Daca iti doresti un joc care sa prezinte realism sau actiune, poate ca Desert Golfing nu este pentru genul tau de joc, insa, daca iti golful ca o metoda de relaxare, atunci s-ar putea sa-ti placa si acest joc.